Hos Kjellerup Flise & Facaderens gør vi meget ud af at give vores kunder den korrekte rådgivning og give den bedste service.


Hvis du har nogle fliser du synes trænger til en rensning eller et tag/facade som er ved at blive grøn af alger, så tøv ikke med at tage kontakt til os.


Vi kommer hellere end gerne ud og ser på hvad du skal have lavet, vi måler det hele op for dig, giver dig en korrekt rådgivning og så finder vi en konkurrence dygtig fast pris på arbejdet, og det er selvfølgelig 100% uforpligtende.


Vi har erfaret gennem årene at det kan være en jungle at finde ud af hvad det rent faktisk koster at få renset fliser, mange firmaer kan love store rabatter, men så er deres basis pris tilgengæld meget høj, så det er kun et salgstrick for at få flere kunder.


Vi har ikke nogen fast pris eller lover kæmpe rabatter, der er mange faktorere der kan spille ind når man skal rense fliser, hvis opgaven er lige til at gå til og uden nogle problemer med vandafledning mm. vil det også afspejle sig i en lavere pris pr m2 når du får et tilbud.


Vi kan tilgengæld love dig at hos os får du landets bedste rådgivning, og en pris som er konkurrence dygtig og vi først er færdige når arbejdet er 100% i orden og kunden er tilfreds, vi lever af tilfredse kunder!


Når du får foretaget en fliserens eller algebehandling hos os er prisen alt inklusiv.


Vi kommer ud til dig ganske gratis og giver dig den korrekte rådgivning. Vi måler det hele op for dig og giver dig et uforpligtende konkurrence dygtigt tilbud.

Vi kan også lave en prøve rensning af et lille areal så du kan se forskellen inden du beslutter dig, og det hele er helt gratis.


Når vi udfører en fliserens desinficerer vi først dine fliser, så renser vi dem med hedvands anlæg, så får fliserne en lag algebehandling og til sidst får fliserne et lag nano imprægnering for at forhindre nyt flisepest i at opstå.

Til sidst skal der fejes nyt fugesand ned mellem fliserne, det leverer vi selvfølgelig også alt du skal bruge af.


Så hvis du overvejer at få renset fliser eller skal have algebehandlet så kontakt os på 20 32 35 55 eller udfyld kontakt formularen på forsiden, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

unnamed (1) (3)
IMG_0273
20210920_094710 (2)___serialized1
IMG_0073
unnamed (1) (2)
20210920_101948_03
IMG_0270
Add Watermark_2022_05_27_10_22_06 (4)
Add Watermark_2022_05_27_10_22_06 (3)
unnamed (2)