Fliserens


Vi renser dine fliser med professionelt udstyr der
efterlader dine fliser som "nye" og fri for flisepest og alger.


Vi renser med et hedvands anlæg som gør at vi renser så miljøvenligt og skånsomt som muligt uden brug af diverse miljøskadelige produkter.


Vi starter processen med at desinficere dine fliser, så renser vi dem med vores højtryks hedvands renser, til slut får fliserne en algebehandling og en gang nano imprægnering så fliserne er beskyttet mod ny vækst af flisepest. Når imprægneringen er tørret, leverer vi alt det fugesand som du skal bruge til at feje ned mellem fliserne.


Hvis du ønsker at dine fliser skal forblive pæne i mange år frem så er det nødvendigt at man får foretaget en algebehandling af fliserne 1 gang årligt. Algerne vil altid komme igen, og det ligger sig ovenpå imprægneringen.

Vi kontakter vores kunder en gang årligt for at følge op på om de stadig er tilfredse med resultatet eller om det er ved at være tid til at få en algebehandling.


Hos os er prisen inklusiv ALT og der er ikke nogle skjulte gebyrer eller andet. 


Vi har hverken nogen fast pris pr m2 eller lover kæmpe rabatter som mange andre firmaer gør. Der kan være mange faktorere der spille ind som gør opgaven nem eller besværlig når man skal rense fliser, hvis opgaven er lige til at gå til og uden nogle problemer med vandafledning mm. vil det også afspejle sig i en lavere pris pr m2 når du får et tilbud.


Men vi kan love dig at hos os får du landets bedste og ærlige rådgivning, og med en pris som er konkurrence dygtig og vi først er færdige når arbejdet er 100% i orden og du er tilfreds!


Så hvis du har nogle fliser der trænger til at blive renset, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kommer ganske gratis ud til dig, og får en snak om opgaven, måler det hele op for dig og rådgiver dig til hvad der er bedst i dit tilfælde. 


Kontakt os i dag på 20 32 35 55 og få et uforpligtende tilbud eller benyt vores kontaktformular på forsiden så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.


OBS: Det er vigtigt at du selv sørger for at få flyttet havemøbler, planter mm. inden vi kommer, da det godt kan være et beskidt arbejde at rense fliser. Vi søger selvfølgelig for at fjerne det værste skidt når vi har renset.


Husk at du kan benytte dit servicefradrag når du får lavet en fliserens.


unnamed (1) (3)
unnamed (1) (2)
IMG_0073
IMG_0273
Add Watermark_2022_05_27_10_22_06 (4)
Add Watermark_2022_05_27_10_22_06 (3)
unnamed (3)
Add Watermark_2022_05_27_10_22_06
unnamed (2)
IMG_0270
IMG_0045
IMG_0079